Det här är inte en vanlig bok- utan en uppmaning till kamp mot våld och krig runtom i världen. Jag har läst en massa böcker (90 stycken - och några till) för att hämta fakta och inspiration. Det är en blandning av fakta och fiction, dikt och verklighet - och handlar inget mindre än att rädda jorden från undergång - med hjälp av utomjordingar (i boken: Auaner) Situationen - och utvecklingen - på jorden är skrämmande just nu. Det finns idag vapen i världen som räcker till att slå ut aIlt liv på jorden - inte bara en gång, utan hundratals gånger om- men det tycks inte vara tillräckligt nog. Vad som värst är, är det faktum, att alla krigen som pågår just nu är mellan olika religioner. FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna är vackra - men efterlevs dåligt. Jag vill att alla världens medborgare blir medvetna om sin makt - och vägrar att tillverka vapen och ta vapen i sina händer -svårare än så är det faktiskt inte -alla krigen tar då slut på en gång. Gjorda undersökningar, i olika delar av världen, visar (inte oväntat) att de flesta av oss vill ha fred - även de stora politiska ledarna påstår sig vilja ha fred. Vad är det då som vi väntar på? Vi skall aktivera vår globala hjärna - och det redan idag!


ISBN-13
9789163719325
Förlag: Vulkan
303 sidor

Pris:200:- inkl.frakt


Världen idag kan liknas med en tidsinställd bomb.
Nedräkningen pågår redan - och tiden håller på att rinna ut.
Mänskligheten är medveten - men vad gör den åt detta?
Ja, den är överallt flitigt sysselsatta med något som de kallar "Militärt försvar". Detta vansinne som går ut på att utveckla allt hemskare vapen för att försvara sig mot en ondskefull fiende.
Hittills ( vad man vet ) har man skapat atombomben, neutronbomben, napalmbomben, landminan, splitterbomben, senapsgasen, robotsystem och antirobotsystem - och nu toppen av detta även biologiska vapen.
Men detta är inte tillräckligt nog.
Man kan utplåna all liv från jordens yta - och detta hundra gånger om - men detta tycks inte vara tillräckligt nog.
Jag vill att världens medborgare blir medvetna om sin makt och vägrar att tillverka vapen, ta vapen i sina händer och gå i krig.
Svårare än så är det faktiskt inte. Alla krigen tar då slut på en gång. Det kan ju inte bli något krig om vi
inser att vi inte har någon fiende, att alla folk är våra medmänniskor.
- Alltså: det är DU och JAG som avgör vilken väg mänskligheten skall gå.
Det borde inte vara särskild svårt att välja - för vi människor är ju det klokaste djuret på jorden.
Denna bok är en uppmaning till kamp mot våld och krig i världen. Det är en blandning av fakta och fiction, dikt och verklighet - och handlar inget mindre än att rädda jorden från undergång - i boken med hjälp av utomjordingar.


Pris : 200 Kr. Inkl.frakt

HEM